Menu Close

ANUNT INCADRARE ALLEGRO INDUSTRY LAND SRL – 09.01.2023

SC ALLEGRO INDUSTRY LAND  S.R.L., titular al proiectului, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Prahova (autoritatea competenta pentru protectia mediului),  in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), de a nu se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “INFIINTARE PLANTATIE IN COMUNA PAULESTI, JUDETUL PRAHOVA, COMPUS DIN HALA CONDITIONARE SI DEPOZITARE, SERA CAPSUNI SI ZMEURI, PLATFORMA BETONATA, PLANTATIE CIRESI SUPERINTENSIV CU PLASA ANTIPLOAIE SI GRINDINA, PLATFORMA GPL, PUT (DOUA FORAJE), BAZINE VIDANJABILE SI BRANSAMENTE UTILITATI” cu amplasamentul in Comunei Pauelesti, sat Cocosesti,  judetul Prahova.

1.Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306 , in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

2.Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.